Flowquip-proce solutions

Laatste nieuws

Op deze pagina vind je het meest relevante nieuws van Flowquip-process solutions

Nieuw zelfreinigend filter van Georg Schuenemann GmbH

Multi X – Uitzonderlijke prestaties is onze norm

SAB heeft in 2010 het Multi-Bernoulli-filter uitgevonden om te voldoen aan de toenemende marktvraag naar fijnere filtratie en grotere volumestromen. Dit ontwerp maakt gebruik van de voordelen van het beproefde op Bernoulli gebaseerde reinigingsprincipe, zoals lage spoeldruk en onge√ęvenaarde reinigingseffici√ęntie, waarbij meerdere zeven in √©√©n filterbehuizing zijn ge√Įntegreerd.

 Het revolutionaire MULTI X-ontwerp combineert de geavanceerde Multi-Bernoulli-filtertechnologie met een slim en modulair gegoten ontwerp dat unieke technische voordelen en korte levertijden biedt.

Filtratiegraad

¬†De MULTI X zorgt voor de veilige bescherming van de toepassingen van onze klanten met een constant hoge filtratiekwaliteit tot 40 ¬Ķm. De beproefde Multi-Bernoulli-technologie garandeert een continue en effectieve filtratie, zelfs bij lage werkdrukken vanaf slechts 0,7 bar.

Backflush hoeveelheden

Uitzonderlijk lage terugspoel hoeveelheden van minder dan 1% van de totale volumestroom zijn mogelijk en onderstrepen de onge√ęvenaarde effici√ęntie van de MULTI X. Terwijl de schoonwaterstroom wordt gemaximaliseerd, wordt de afvalwaterstroom tot een minimum beperkt.

Compact ontwerp

 Met zijn slimme en modulaire ontwerp biedt de MULTI X een aanzienlijk kleinere voetafdruk die tot 40% ruimte bespaart in vergelijking met conventionele filteroplossingen. Dit compacte ontwerp op basis van kleinere en gestandaardiseerde componenten, vermindert de benodigde onderhoudsruimte en werkzaamheden aanzienlijk. De flenzen zijn in lijn gerangschikt om een gemakkelijke leidingintegratie te garanderen .

Scherzinger heeft een nieuw logo en website

Met ingang van 1 november heeft Scherzinger Pumptechnology haar logo vernieuwd. Tevens heeft men een compleet nieuwe en overzichtelijke website gelanceerd.

www.scherzinger.de

Datum: 20-11-2020